Black Panther rămâne filmul momentului. Încasări uriașe

 "Black Panther", cel de-al 18-lea film din universul Marvel, cu o distribuţie de actori afro-americani în frunte cu Chadwick Boseman, continuă să domine box-office-ul nord-american, cu încasări de 65,7 milioane de dolari în al treilea weekend de proiecţii în cinematografe şi de 501,1 de milioane de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations şi citate de către AFP. 

Pelicula, în regia Ryan Coogler, ("Creed", "Fruitvale Station"), cu Lupita Nyong'o, Angela Bassett şi Daniel Kaluuya printre vedetele din distribuţie, a continuat să doboare record după record de la lansare, fiind, printre altele, filmul Marvel care a obţinut cel mai rapid 400 de milioane de dolari în America de Nord. Doar alte două filme s-au comportat la fel de bine în a treia săptămână de proiecţii: "Star Wars - The Force Awakens" (90,2 milioane de dolari) şi "Avatar" (68,5 milioane dolari), potrivit revistei Variety, specializată în cinema. 

Conform aceleiaşi reviste, deşi se va lansa abia săptămâna viitoare în China, "Black Panther" a câştigat deja aproape 900 milioane de dolari pe plan internaţional. 

Filmul de pe locul doi 

Pe locul al doilea regăsim "Red Sparrow", un film de spionaj cu Jennifer Lawrence în rolul principal, care a obţinut 17 milioane de dolari între vineri şi duminică în prima săptămână de prezenţă în cinematografele din Statele Unite şi Canada. Filmul spune povestea unei dansatoare de balet recrutate împotriva voinţei sale de serviciile secrete ruse, care va excela în rolul său de spion. 

Death Wish încheie podiumul 

Locul al treilea este ocupat de filmul de acţiune "Death Wish", semnat de Eli Roth, cu încasări 13 milioane de dolari, în care Bruce Willis joacă rolul unui chirurg văduv plin de furie, care se înarmează pentru a răzbuna moartea soţiei sale. 

Poziţia a patra îi revine în acest weekend comediei "Game Night", în regia lui Jonathan Goldstein şi John Francis Daley, cu Jason Bateman şi Rachel McAdams, care a raportat încasări de 10,7 de milioane de dolari în al doilea weekend de prezenţă în cinematografe şi de 33,5 de milioane de la lansare. Filmul spune povestea unui cuplu (Max şi Annie) care organizează în fiecare săptămână o seară de jocuri, până când într-o seară, fratele carismatic al lui Max, Brooks propune drept tematică cazul unei morţi misterioase. De aici lucrurile deraiază, iar participanţii la joc se întreabă dacă acesta nu a devenit între timp realitate, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel