Black Panther, detronat din Box Office după 6 săptămâni

După șase săptămâni consecutive pe primul loc în Box Office, "Black Panther" este detronat. Un alt film SF, "Pacific Rim: Uprising" conduce acum topul.

Roboţii din "Pacific Rim: Uprising" au reuşit să detroneze fenomenalul "Black Panther", aflat în vârful box-office-ului nord-american timp de şase săptămâni şi care a doborât în acest weekend recordul de încasări în SUA pentru un film cu supereroi, relatează AFP.

În primul lor weekend de rulare în SUA şi Canada luptele dintre roboţii manevraţi de oameni şi extratereştrii care ameninţă să eradicheze umanitatea au adus încasări de 28 de milioane de dolari, conform cifrelor provizorii ale societăţii specializate Exhibitor Relations date publicităţii duminică.

Filmul este continuarea lui "Pacific Rim" (2013), regizat de recentul laureat al premiului Oscar Guillermo del Toro, care i-a lăsat locul în spatele camerei lui Steven S. DeKnight dar care a coprodus acest sequel.

Black Panther, mai tare ca Avengers


Astfel, primul blockbuster cu supereroi de culoare "Black Panther" a căzut pe poziţia a doua, cu încasări de 16,6 milioane de dolari de vineri până duminică, respectiv un total de 631 de milioane de dolari de la lansarea sa în cinematografe, în urmă cu şase săptămâni.

Conform site-ului Box Office Mojo, superproducţia a bătut astfel recordul de 623 de milioane de dolari stabilit de "Avengers" (2012), în materie de filme cu supereroi în America de Nord. În întreaga lume veniturile aduse de "Black Panther" s-au ridicat la 1,2 miliarde de dolari, potrivit societăţii specializate ComScore.

Al treilea loc pe podium îi revine lui "I Can Only Imagine", o dramă americană privind puterea credinţei care urmăreşte aventurile unui grup rock creştin, cu încasări de 13,8 milioane de dolari în weekend şi 38,3 milioane de dolari în două săptămâni de la lansare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel