BLACK FRIDAY 2019. Predicții - cele mai bune oferte de la Amazon, Apple și alte companii

BLACK FRIDAY 2019
BLACK FRIDAY 2019

Se anunță un Black Friday, 22 noiembrie 2019, mai ofertant ca niciodată. Retailerii vor lansa în avans reducerile.

Comercianții cu amănuntul oferă deja reduceri, de la noul iPad de 10,2 inci până la Apple Watch 5. De fapt, Bose 700 au fost puse la vânzare săptămâna trecută, noile Powerbeats Pro sunt la vânzare și luna noiembrie nici măcar nu a început. În acest an, ne așteptăm la un Black Friday anticipat ceea ce înseamnă că retailerii vor lansa în avans reducerile. 

Oferte de Amazon Black Friday 2019: La ce să vă așteptați

În calitate de cel mai mare e-tailer din lume, Amazon va domina din nou Black Friday, cu reduceri la orice, de la serviciul Music Unlimited al site-ului până la linia hardware recent lansată în 2019. De fapt, noul Ring Indoor Cam este deja la vânzare (deși face parte dintr-un pachet), în timp ce alte articole precum viitoarea Amazon Echo Buds (lansată pe 30 octombrie) ar putea fi scoasă la vânzare la scurt timp.

Pentru a arunca o privire la cele mai bune oferte Amazon de Black Friday facem o călătorie rapidă în Prime Day 2019. Dispozitive Amazon 2019: Anul trecut, dispozitivele Amazon 2018 au avut de la 25 USD (Echo Dot 2018) până la 50 USD reducere (Echo Show 2018). Așadar, în timp ce dispozitivele Amazon 2018 vor oferi o valoare mai bună în acest an, așteptăm să vedem și multe dintre articolele lansate recent, în 2019, de Amazon.

Echo Dot: difuzorul Alexa la nivel de intrare Amazon a scăzut la 22 de dolari în prima zi. Acest dispozitiv este mai ieftin de 19 $. În schimb, prezicem că compania va furniza acest difuzor cu alte dispozitive Amazon.

Fire TV Stick 4K: Versiunea 4K a Fire TV Stick Amazon a scăzut la un nivel minim de 24,99 USD în Prime Day. Între timp, modelul 1080p a scăzut la 14,99 dolari. Este foarte puțin probabil ca aceste dispozitive să fie mai ieftine de Black Friday, așa că vă prezicem că vom vedea din nou aceste prețuri excelente, probabil la pachet cu luni gratuite de HBO sau Sling TV.

Servicii Amazon: Te gândești să deschizi un cont Music Unlimited? Nu o faceți înainte de Black Friday! Amazon își reduce întotdeauna serviciile în timpul sărbătorilor majore, iar Black Friday nu va face excepție. Multe dintre oferte sunt valabile doar pentru noii membri. Anul trecut, de exemplu, Amazon a oferit noilor membri trei luni de Music Unlimited pentru 99 de centi și un Echo Dot gratuit. Așteptați-vă să vedeți reduceri similare la Prime Now (15 USD cu prima comandă), Kindle Unlimited (trei luni gratuit), Prime Fresh (15 $ cu prima comandă) și Amazon Photos (încărcați o fotografie, obțineți 15 USD card cadou Amazon).

Black Friday 2019 Oferte Apple: Predicții

De la iPhone 11 la Surface Pro 7 ne așteptăm la o nouă serie de dispozitive în săptămânile următoare. Producătorii au tendința de a-și reîmprospăta gama de produse cu câteva săptămâni înainte de sărbători, în speranța de a-și ispiti clienții cu noi gadgeturi strălucitoare.

Apple iPad de 10,2 inci: La doar câteva zile după anunțul Apple, Amazon are deja la vânzare noul iPad de 10,2 inci. Este doar 29 de dolari pe modelul de 128 GB, dar am fost șocați să vedem un discount atât de rapid.

Apple iPhone 11 și iPhone 11 Pro: Noile flagship-uri ale Apple nu sunt încă în magazine, dar puteți găsi deja un lot de oferte pentru iPhone 11. Desigur, multe oferte necesită un tranzacționare sau că săriți transportatorii, dar Walmart și Sam’s Club au reduceri în dolari și pachete de carduri cadou pentru a face mai ieftin să cumpărați un nou iPhone.

Oferte de jocuri de Black Friday 2019


Sezonul de sărbători va fi încărcat cu o mulțime de oferte de jocuri de Black Friday. Ne așteptăm la unele dintre cele mai mari oferte PS4 și oferte Xbox One. Săptămâna aceasta am observat chiar și o afacere la noul Nintendo Switch Lite de 199 $. Este cea de-a doua afacere pe care o vedem pe noul telefon mobil al Nintendo și spre deosebire de prima vânzare - care s-a vândut în câteva minute - inventarul acestei a doua vânzări a durat 24 de ore complete. (În ambele ocazii, Switch Lite a fost pus la vânzare pentru 169,99 dolari la Rakuten).

Vorbind despre Rakuten, retailerul are în prezent Sony PS4 Pro la doar 305,15 USD prin codul cuponului "ALT15P". Este doar 5 dolari timizi din predicția noastră de Black Friday și cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată pentru consola 4K Sony, potrivit site-ului Tomsguide.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel