BLACK FRIDAY 2019. Cele mai bune oferte la căști BEATS

BLACK FRIDAY România 2019
BLACK FRIDAY România 2019

Căștile Beats sunt întotdeauna cadouri extraordinare, mai ales dacă profităm de ofertele de Black Friday 2019.

Black Friday începe oficial în România, pe 22 noiembrie, lăsându-vă un timp destul scurt pentru a finaliza cumpărăturile de Crăciun. Anul trecut, numeroși comercianți au redus prețurile la toate produsele Beats și așteptăm să vedem oferte similare sau chiar mai bune în acest sezon. Există, de asemenea, posibilitatea să vedem câteva oferte excelente pentru Apple, care îmbină noul iPhone 11 sau iPhone 11 Pro cu unele dintre cele mai noi versiuni ale lui Beats, potrivit site-ului Tomsguide.com

Beats are o mulțime de soluții din care puteți alege, inclusiv căștile care anulează zgomotul, căștile cu cască fără fir, căștile Lightning și boxele Bluetooth. Multe dintre aceste produse au fost reduse în mod semnificativ în trecut, așa că așteptăm o mare parte din același lucru pentru Black Friday 2019.

Beats Powerbeats Pro un vânzător care a înregistrat un decont de 50 de dolari (versiunea neagră) pentru sezonul înapoi la școală prin Daily Steals (prin Rakuten) - se află în topul multor liste de cadouri. Și cu trei culori noi lansate recent - Ivory, Moss și Navy - prețul poate rămâne la fel sau poate scădea ușor cu  20 - 30 de dolari ceea ce poate însemna o mică mare economie de bani. 

Cei care caută căști over-ear vor vedea reduceri uriașe la Wireless Studio3 și Solo3 Wireless, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Kohl's și Walmart au vândut Studio3 Wireless pentru 279,99 USD, în scădere față de 349,99 dolari, în timp ce Amazon și Target au oferit Solo3 Wireless la prețul de 179,99 dolari. Ambele modele s-au vândut rapid.

Favoritele fanilor precum Powerbeats3 Wireless ar trebui să vadă o scădere a prețurilor și probabil se vor vinde și mai repede. Anul trecut, Best Buy a vândut căștile sport wireless la aproximativ 100 USD, în timp ce Walmart le-a listat la 150 USD. Prețul complet cu amănuntul este de 199,99 USD. Cumpărătorii care caută un material de stocare la prețuri accesibile ar trebui să țină BeatsX pe radarul lor, deoarece căștile fără fir tind să scadă prețul în fiecare sezon de sărbători, ajungând la aproximativ 75 USD. 

Apoi, există Beats Pill +. Difuzoare portabile fără fir aveau un preț de la 50 USD (Meijer) la 100 USD (Amazon) pe toate culorile (alb, negru și roșu) în perioadele anterioare de Black Friday. Asta va rămâne probabil la fel. De asemenea, s-ar putea să vedeți câteva oferte de pachete oerite de Pill + + ambalate cu o pereche de căști Beats la un preț fantastic sau ambalate cu un card cadou gratuit (denumirile pot varia) de la comercianții cu amănuntul selectați.

În cele din urmă, păstrați-vă atenția și pe Apple, întrucât compania este așteptată să găzduiască un alt eveniment de cumpărături de patru zile, similar cu cel din trecut. Cei care au achiziționat căști Beats Solo3, Studio3 sau Powerbeats3 au fost răsplătiți cu un card cadou Apple Store de 50 de dolari. Să vedem ce face Apple pentru Black Friday 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel