BLACK FRIDAY 2019. Aveți grijă la contul de cumpărături! 10 sfaturi

BLACK FRIDAY 2019
BLACK FRIDAY 2019

BLACK FRIDAY 2019. Se apropie cu pași repezi un nou Black Friday. Iată ce trebuie să știi pentru a lua deciziile cele mai bune.

BLACK FRIDAY 2019. În timp ce Black Friday devine un fenomen global, deși a început în SUA, acesta tinde să ia o amploare mai mare ca niciodată. Ofertele de Black Friday apar pe 29 noiembrie, iar ofertele de Cyber Monday urmează îndeaproape la 2 decembrie. Black Friday devine din ce în ce mai mult un eveniment de o săptămână sau chiar o lună pentru unii retaileri, ofertele Amazon Black Friday începând de la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut ceea ce înseamnă că a existat mai mult de o săptămână de oferte suplimentare.

Cu atât de multe oferte de la diferiți retaileri poate fi dificil să știi cum să te pregătești cel mai bine pentru Black Friday, dar iată care sunt top 10 sfaturi:

BLACK FRIDAY 2019. 1. Marcați pagina Oferte de Black Friday 2019 la TechRadar

Dacă doriți să rămâneți la curent cu toate noutățile și actualizările de Black Friday și Cyber Monday în timp real, urmărirea siteului TechRadar privind ofertele din 2019 este un început excelent.

BLACK FRIDAY 2019. 2. Creează o lista de dorințe de Black Friday

Lista dvs. de dorințe nu trebuie să fie adaptată vânzătorilor. Trebuie doar să aveți o idee despre ce doriți să cumpărați de BlackFriday.  O serie de site-uri web, inclusiv Amazon, vă permit să creați liste de dorințe în cadrul site-ului, ceea ce este un loc excepțional de a începe să căutați.

BLACK FRIDAY 2019. 3. Aveți grijă la contul de cumpărături

Ofertele de Black Friday ar trebui să înceapă la sfârșitul lunii noiembrie, la miezul nopții, și chiar nu doriți să vă înscrieți pe fiecare site web de unde doriți să vă achiziționați produsele. Prin urmare, ar trebui să puneți deoparte 15 minute înainte de miezul nopții pentru a vă asigura că aveți conturi cu comercianții cu amănuntul.

De asemenea, este un moment bun pentru a vă asigura că informațiile despre livrare și facturare sunt la zi, deoarece articolele se pot vinde foarte repede în Black Friday, iar fiecare minut contează. Unii retaileri au dedicat liste de distribuție pentru Black Friday. Dacă doriți să fiți primul care a aflat despre ofertele unui magazin, ar trebui să vă înscrieți din timp.

BLACK FRIDAY 2019. 4. Faceți un research despre ce doriți să vă cumpărați

Nu este niciodată o idee bună să vă împrăștiați banii fără să vă faceți o cercetare asupra ceea ce doriți să vă cumpărați. Acest lucru este valabil și pentru Black Friday. Este important să știți exact ce căutați, astfel încât să cheltuiți banii cu înțelepciune.

BLACK FRIDAY 2019. 5. Faceți un buget și respectați-l!

Vor fi multe reduceri în perioada Black Friday și Cyber Monday. Este ușor să cădeți în capcana de a cumpăra lucruri doar de dragul de a cumpăra. Din acest motiv, este o idee bună să vă stabiliți un buget, indiferent dacă intenționați să cumpărați un produs sau mai multe.

BLACK FRIDAY 2019. 6. Pregătește-te să te trezești devreme sau să nu dormiți deloc

Majoritatea marilor retailerilor își vor publica ofertele de Black Friday începând cu miezul nopții de pe 29 noiembrie, așa că este posibil să doriți să vă mențineți treaz joi seara pentru a vă asigura că nu pierdeți niciuna dintre marile reduceri.

BLACK FRIDAY 2019. 7. Atenție la escrocherii

Nu doar retailerii caută să câștige mulți bani în Black Friday și Cyber Monday. Principalul mod în care vă puteți menține în siguranță în acest an este să vă folosiți bunul simț,  nu dați niciodată cardul dvs. de credit sau detaliile de autentificare, aveți grijă la e-mailurile nesolicitate și gândiți-vă de două ori înainte de a face clic pe ofertele „prea bune pentru a fi adevărate” pe site-urile de socializare.

BLACK FRIDAY 2019. 8. Cumpărarea unei console de jocuri?

Retailerii vor avea probabil un video de promovare al consolei PS4 Pro, Xbox One X și Nintendo Switch. Prin urmare, dacă ați așteptat până acum pentru a cumpăra unul, ai putea să te uiți la oferte excelente la pachetele de consolă. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, un pachet este atunci când o consolă este oferită alături de un joc, reprezentând adesea o valoare mai bună pentru bani decât cumpărarea consolei și a jocului separat.

BLACK FRIDAY 2019. 9. Luați în considerare așteptarea Cyber Monday


Deși nu există o diferență imensă între Black Friday și Cyber Monday, există anumite cazuri în care poate fi mai bine să aștepți 26 noiembrie înainte de a-ți face cumpărăturile.

De exemplu, dacă sunteți mai interesat de modă decât de tehnologie, unii retaileri sunt așteptați să ofere reduceri mari pe site în Cyber Monday, ceea ce înseamnă că merită să vă așteptați.

BLACK FRIDAY 2019. 10. Black Friday nu este doar Black Friday


Se pare că sezonul Black Friday și Cyber Monday va fi mai lung ca niciodată în acest an, unii retaileri oferind reduceri pe săptămână și chiar cu o lună în avans ceea ce am văzut și în 2018.

Unul dintre aceste avantaje este că răspândește audiența pentru acești retaileri pe o perioadă mai lungă, ceea ce înseamnă că site-urile web sunt mai puțin susceptibile să se prăbușească. Dezavantajul este că trebuie să fii mai vigilent atunci când vine vorba de urmărirea reducerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel