BLACK FRIDAY 2018 reduceri telefoane mobile. Sfaturi pentru o alegere corectă

BLACK FRIDAY 2018 reduceri telefoane mobile. Mai este puțin până când vom spune start cumpărături de BLACK FRIDAY 2018! 16 noiembrie este ziua cu cele mai mari reduceri din an.

BLACK FRIDAY 2018 reduceri telefoane mobile. Pe 16 noiembrie, afișele care anunță reduceri la cele mai așteptate produse vor inunda magazinele. Este o zi ideală pentru a începe cumpărăturile de Crăciun. Cei mai mulți oameni așteaptă ziua de BLACK FRIDAY 2018 pentru a-și cumpăra un telefon nou. Desigur, înainte de a-l achiziționa, trebuie să vă informați. Există sute de mărci și modele pe piață și, în funcție de așteptările pe care le aveți, puteți face o alegere potrivită.

Fiecare utilizator are nevoi diferite, dar există câteva aspecte generale care trebuie luate în considerare înainte de achiziționarea unui telefon mobil:

Memorie

Spațiul telefonului mobil este un factor foarte important. Cu cât există mai multă memorie este cu atât mai bine, mai ales dacă sunteți unul dintre cei care fac mai multe videoclipuri și fotografii. La început nu veți considera un detaliu important, dar pe termen lung veți aprecia acest aspect.

[citeste si]

Sistem de operare

Este important ca telefonul mobil să accepte cea mai recentă versiune de iOS sau Android pentru a vă putea bucura de cele mai recente știri.

Baterie

Un alt lucru important este bateria telefonului. De asemenea, trebuie să vedeți dacă telefonul permite o încărcare completă într-un timp scurt, acest aspect este un plus.

Cameră foto

Dacă iubiți să faceți poze, trebuie să fiți atenți la caracteristicile camerei foto. Trebuie să fie un dispozitiv de calitate.

În orice caz, indiferent de ce telefon alegeți, verificați prețul inițial pentru a vedea dacă acesta este într-adevăr mai mic, deoarece nu toate produsele sunt reduse. Dovada acestui lucru este un studiu realizat de OCU în 2017, în care se susține că produsele de BLACK FRIDAY au fost cu aproximativ 2,5% mai scumpe decât în oricare altă perioadă a anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel