EXCLUSIV  BLACK FRIDAY 2018. Marius Pîrvu, președintele ANPC, avertisment înainte de ”Vinerea Neagră”

Black Friday 2018. Marius Pîrvu, președintele ANPC, a transmis un mesaj atât celor care au economisit bani pentru a profita de reducerile afișate în Vinerea Neargă, dar și agenților comerciali.

Black Friday 2018. Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Pîrvu atrage atenția asupra faptului că oamenii trebuie să se documenteze foarte bine pentru a beneficia de produse la prețuri cu adevărat reduse în Vinerea Neagră.

"Noi vom fi atenți"

Black Friday 2018. "Noi sperăm, pentru consumatori, să fie vinerea fericită, în sensul de a beneficia de ofertele reale pe care le transmit agenții economici în perioada respectivă. Mesajul este să fie atenți de unde cumpără, ce cumpără, să verifice înainte să cumpere și să nu ia decizii pripite pentru că zona de marketing a agenților economici este destul de putenică în această perioadă. Noi vom fi atenți vizavi de tot ceea ce se întâmplă în această perioadă. Dacă vor cumpăra, obligatoriu este să solicite bonul fiscal pentru ca ulterior, în cazul în care au fost nemulțumiți, să poată să facă reclamație și noi să putem să instrumentăm. În principal este să analizeze foarte corect ofertele care se transmit în piață", a declarat președintele ANPC pentru DC News.

Black Friday 2018. Marius Pîrvu susție totodată că se așteapă ca după perioada promoțiilor să existe și un val de reclamații. "Experiența a fost deja trăită anii trecuți. În perioada de după promoții, reclamațiile în zona ANPC-ului cresc exponențial. Noi vom face o verificare și înainte de începerea promoțiilor și în timpul promoției vizavi de ofertele pe care comercianții le expun", a mai spus președintele ANPC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel