Black Friday 2018. evoMAG a furat startul: Reduceri incredibile

Black Friday 2018. evoMAG a dat deja startul reducerilor. Produse noi și servicii rapide.

Black Friday 2018. evoMAG a început astăzi perioada de promoții și se laudă cu reduceri de până la 80%.

„Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile şi accesorii la preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu până la 50%. Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc", se arată în comunicat.

Noutăți pentru acest an

Black Friday 2018. Compania a înglobat în aria reducerilor și roduse care nu au beneficiat de reduceri anii trecuți.

„Ca element de noutate pentru campania de Black Friday 2018, evoMAG reduce preţurile la categoria vehiculelor electrice şi oferă calculatoare recondiţionate la preţuri care pornesc de la 150 de lei", se arată în comunicat.

„Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile şi accesorii la preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu până la 50%. Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc”, se arată în comunicat.

Produse livrate într-o oră

Black Friday 2018. Serviciul de livrare rapidă ajută clientul să opteze pentru primirea comenzii în una su trei ore din momentul plasării comenzii

„Cât priveşte produsele comandate în intervalul 16 – 18 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel