Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse

Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse. Românii își fac deja planuri și pun ban pe ban pentru reducerile de Black Friday.  Marea zi este așteptată ca pâinea caldă de cei mai mulți dintre clienții magazinelor online. Ce vor cumpăra românii?

Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse. În topul preferințelor se numără electrocasnicele și gadgeturile, dar gama pentru care pot opta clienții pentru reduceri este mult mai mare. Categoria electro-IT este cap de listă în planurile de shopping ale românilor. 40% dintre aceștia doresc să cumpere un produs din categoria electrocasnicelor mici, iar următoarea categorie din topul preferinţelor este reprezentată de televizoare (33%).

Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse. Românii sunt dispuși să cheltuiască aproape 1.500 de lei pe laptopuri, telefoane şi tablete. Pentru televizoare sau diferite aparate audio-video sau foto, suma este cu aproximativ 100 de lei mai mică.

Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse. Vacanțele și călătoriile se află pe locul doi în topul românilor, categorie pentru care aceștia cheltuie aproape 1.460 lei. Urmează produsele din categoria Auto-Moto, cele din Home&Deco, dar și articolele de vestimentație. Jucăriile și produsele destinate copiilor atrag și ele 273 lei.

Black Friday 2018. Ce cumpără românii în "Vinerea Neagră". Listă produse. Nici telefoane mobile la preţ redus sau electrocasnicele mari nu sunt ocoilte. Românii profită de reducerile la frigidere şi maşini de spălat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel