BLACK FRIDAY 2016. Flanco, anunț important despre Vinerea Neagră

flanco
flanco

BLACK FRIDAY 2016. Flanco a făcut un anunț important despre Vinerea Neagră.

BLACK FRIDAY 2016. Anul acesta, Flanco Retail organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 1 – 20 noiembrie, cu reduceri de până la 80% la peste 1000 de repere, cu un stoc de 300.000 de produse. La Flanco, Black Friday va avea loc atât online, pe www.flanco.ro, cât şi în cele 118 magazine Flanco din toată ţara.

"Anul acesta, vom avea un Black Friday incomparabil cu anii trecuţi. Ne aşteptăm la vânzări în creştere faţă de ediţiile anterioare dar, fiind primul an în care prelungim sărbătoarea de shopping a anului, e dificil să facem estimări precise", explică şeful Flanco.

BLACK FRIDAY 2016. Flanco a pregătit clienţilor stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici şi 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, maşini de spălat, hote, maşini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prajitoare de pâine, râşniţe, fierbătoare etc.

"Suntem pregătiţi cu stocuri suficiente în cei peste 25.000 de metri pătraţi pe care îi avem în depozitele din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Sibiu", mai spune Dragoş Sîrbu. "Logistica proprie şi a firmelor de curierat partenere, alături de experienţa precedentă, ne determină să fim încrezători că produsele vor fi livrate clienţilor într-un timp redus faţă de anii trecuţi."

BLACK FRIDAY 2016. Și în acest an, compania va oferi clienţilor posibilitatea achitării produselor în rate. În plus, clienţii pot opta pentru un credit obţinut pe loc, fără adeverinţă de salariu. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat nu mai puţin de 20% din total.

BLACK FRIDAY 2016. Timp de 3 săptămâni echipele de vânzări Flanco vor pregăti şi vor actualiza oferta, astfel încât şi cei care aşteaptă ziua de 18 noiembrie pentru a face achiziţia să aibă, la rândul lor, multe opţiuni şi reduceri atractive.

BLACK FRIDAY 2016. În toată perioada de Black Friday, Flanco îşi păstrează activ serviciul Suport 24/7, prin care răspunde non stop întrebărilor clienţilor săi, în cel mai scurt timp.

BLACK FRIDAY 2016. Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până în casa clientului, iar transportul este gratuit la valori de peste 100 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel