BLACK FRIDAY 2014: Lenjerie intimă și costume sexy

BLACK FRIDAY 2014 vine cu oferte și pentru cei care țin la viața intimă. Magazinele de specialitate sunt pregătite  cu oferte care merg până la 70 la sută reduceri la articolele  care îți poate transforma viața privată.

BLACK FRIDAY 2014. Costumații tematice, rochii sexy, accesorii precum portjartiere sau neglijeuri, costume de baie sau lenjerie intima și sexy. Barbații nu sunt nici ei neglijați: vor găsi și ei chiloți, boxeri, tricouri de bună calitate.

BLACK FRIDAY 2014. De exemplu, SevenSins.ro te așteaptă între 22 și 24 noiembrie la prima sesiune de reduceri de Black Friday, dar intră pe site și între 29 noiembrie și 1 decembrie pentru că vei găsi o nouă serie de reduceri la o altă gamă de produse sexy, costume și lenjerie intimă.

Citește și: BLACK FRIDAY 2014. LISTĂ MAGAZINE REDUCERI de BLACK FRIDAY 2014

Iar dacă te abonezi la newsletter  vei primi un voucher cadou de 20 de lei și vei putea primi și ocazionalele știri despre reducerile și promoțiile speciale pentru abonați.

BLACK FRIDAY 2014. Produsele sunt pe stoc, sunt livrabile în 24 de ore și timp de 10 zile le poți proba, discret, chiar la tine acasă, pentru ca în acest interval le poți returna fără probleme. In plus, vei primi un pachet discret care nu va da de gol coținutul, iar tu poți plăti ramburs sau cu cardul direct pe site. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel