BLACK FRIDAY 2014. Ce produse vor avea preț redus

Crişan Andreescu / 02 oct 2014 / 15:07

BLACK FRIDAY 2014. Potrivit specialiștilor, de BLACK FRIDAY majoritatea magazinelor online care s-au aliniat tendinței au fost cu specific IT. 

BLACK FRIDAY 2014. Pe lângă produsele IT,  au existat și alte tipuri de oferte, non-electronice, care au făcut 'deliciul' cumpărătorilor. 

BLACK FRIDAY 2014. Anul acesta se anunță și mai multe oferte de Black Friday România 2014, o zi de normalitate pentru reduceri de 50-70%, și uneori chiar mai mult. Deci este foarte important să știm la ce să ne așteptăm anul acesta, la ce categorii de produse vom vedea in ofertele magazinelor locale.

BLACK FRIDAY 2014.  Pe IT, laptop-urile și telefoanele mobile inteligente (smartphone) vor ține capul de listă, dar nu trebuie ignorate și tabletele.

Citește și: BLACK FRIDAY 2014. eMAG, anunț pentru ziua marilor reduceri


BLACK FRIDAY 2014. Televizoarele LCD și plasmele cu diagonală mare vor face parte din ofertele locale.

BLACK FRIDAY 2014. Pe partea de produse non-IT, produsele electrocasnice își vor avea cumpărătorii, cu combinele frigorifice, aragazele, plitele și hotele electrice facand parte din ofertele de Black Friday ale anilor trecuti.

BLACK FRIDAY 2014. Tot la produsele cu caracter non-IT vor fi și carti, CD-uri cu muzica, și filme DVD și Blu-ray la pret redus, precizează site-ul blackfridayromania.net.