Primar, idee inedită de a-i convinge pe localnici să plătească taxele

Taxe
Taxe

Locuitorii oraşului-staţiune Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud vor fi stimulaţi prin intermediul unei tombole cu premii să îşi plătească impozitele şi taxele locale pe anul în curs până la finalul acestei luni, a anunţat primăria printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Tombola pentru bunii platnici" va fi organizată în data de 3 aprilie, iar extragerea va fi făcută live pe Facebook, cei mai norocoşi urmând să primească produse electrocasnice.

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că îşi doreşte ca gradul de colectare a taxelor şi impozitelor locale să treacă de 90%.

"Trei premii vom acorda. Încă nu ştim ce vor fi, dar vor fi electrocasnice. Nu gradul de colectare a fost motivul neapărat, dar vrem să fie şi mai bine, să trecem de 90 şi ceva la sută", a spus Ogâgău.

Cei care îşi vor achita integral impozitele şi taxele locale până în data de 31 martie vor primi, de asemenea, o bonificaţie de 10%.

În anunţul primăriei, semnat de Biroul Taxe şi Impozite, se mai precizează că, după data de 3 aprilie, va fi făcută publică lista datornicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel