Bistriţa-Năsăud: Tânăr, atacat de o ursoaică în timp ce era cu vacile la păscut

Un tânăr de 22 de ani, care se afla cu vacile la păscut pe o păşune de pe raza localităţii bistriţene Posmuş, a fost atacat joi după-amiază de o ursoaică cu pui, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar. 

Din primele informaţii, se pare că vacile s-ar fi apropiat de un tufăriş în care se aflau ursoaica şi cei doi pui ai ei, moment în care animalul a reacţionat şi l-a atacat pe tânărul de 22 ani. Acesta a fost preluat conştient de un echipaj al Ambulanţei, dar cu o plagă la antebraţul drept şi o plagă hemoragică la scalp, temporo-occipitală.

Echipajul medical a reuşit să stabilizeze pacientul şi să oprească hemoragiile, după care l-a transportat la spital pentru mai multe investigaţii. În data de 27 octombrie, un alt urs a atacat un gonaci care participa la o partidă de vânătoare pe raza localităţii bistriţene Simioneşti, acesta alegându-se cu plăgi la nivelul feţei, al gâtului şi al unei coapse, dar fără ca viaţa să îi fie pusă în pericol, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel