Bistriţa-Năsăud: Liberalii fac sondaj despre priorităţile municipiului reşedinţă, în locul primăriei

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, consilierul local Sorin Hangan, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, demararea unui sondaj de opinie în rândul locuitorilor oraşului pentru a afla priorităţile şi nemulţumirile acestora, având în vedere că Primăria nu a dat curs iniţiativei sale în legătură cu efectuarea unei astfel de cercetări sociologice pe site-ul instituţiei.

'Pe 24 iunie şi 1 iulie am iniţiat o provocare administraţiei locale. Am solicitat primarului, viceprimarului şi consilierilor locali lansarea unui sondaj pe site-ul Primăriei Bistriţa, dar şi în presa locală, prin care cetăţenii să-şi exprime doleanţele. La urma urmei, acest demers este unul firesc dacă avem în vedere că bistriţenii plătesc pentru o administraţie a cărei activitate ar trebui să le asigure confortul. (...) Ideea cu sondajul nu a avut ecou printre cei ce conduc administraţia Bistriţei.

Procedează la fel ca şi până acum: ignoră totul, ca şi cum viitorul acestui oraş le aparţine', a declarat Hangan. Liderul PNL Bistriţa a spus că astfel de sondaje sunt folosite de mult timp în mai multe oraşe din Uniunea Europeană, iar rezultatele sunt menite să clarifice dacă iniţiativele celor care conduc administraţia locală coincid cu cele ale populaţiei. Sondajul iniţiat de liberali conţine opt întrebări, iar printre subiectele abordate se numără complexul de agrement Wonderland din cartierul Unirea, unde primăria a construit până acum o pârtie de schi şi un parc de aventură, realizările din ultimii 11 ani ale actualei administraţii conduse de social-democratul Ovidiu Creţu, dar şi numărul de angajaţi ai municipalităţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel