Bistriţa: Clubul Lions din municipiu aniversează 15 ani de la înfiinţare

Membrii Clubului Lions din municipiul Bistriţa aniversează, la acest sfârşit de săptămână, 15 ani de la înfiinţare, în prezenţa guvernatorului Districtului 124 România, Dan Şain, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

Manifestările au debutat, vineri, cu dezvelirea a două plăci cu însemnele Lions Club, una pe clădirea din cadrul Preventoriului TBC pentru copii din Ilişua, care a fost renovată cu sprijinul clubului, şi a doua la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" din Bistriţa, ca recunoaştere a participării cu succes a colegiului în cadrul programului Lions Quest.

Tot vineri, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, a avut loc un seminar de informare cu tema "Abilităţi pentru viaţă: Lions Quest".

Sâmbătă, membrii Lions se vor deplasa în cartierul Unirea al municipiului Bistriţa, unde, în apropierea aerodromului, se doreşte înfiinţarea unui parc tematic "Lions Club Bistriţa".

În cei 15 ani de existenţă, Clubul Lions Bistriţa, din rândul căruia fac parte oameni de afaceri, cadre didactice, medici, funcţionari publici, s-a implicat în mai multe proiecte din domeniile social, sănătate, protecţia mediului şi sportiv, venind în sprijinul tinerilor talentaţi sau aflaţi în situaţii dificile, dar şi al persoanelor cu nevoi speciale.

Unul dintre proiectele de viitor ale membrilor clubului este înfiinţarea primului adăpost pentru victimele violenţei în familie din judeţul Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Asociaţia AFI - Pro Familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel