Ce pericol iminent vede Bill Gates

Miliardarul american susține că o criză de tipul celei din 2008 se apropie cu pași repezi, dar nu știe să precizeze când va fi.

William Henry Gates, mult mai cunoscut ca Bill Gates, este cel care avertizează că o nouă criză de dimensiunile celei din 2008 va lovi lumea. Acum un deceniu, criza a pornit din Statele Unite ale Americii, unde oamenii nu au putut să mai plătească ratele la case, băncile au dat faliment. Milioane de oameni și-au pierdut locuințele și slujbele, lumea întreagă a suferit cumplit până să revină la normal. Co-fondator al companiei Microsoft (alături de Paul Allen), Gates este convins că o nouă criză, cel puțin la fel de mare, se apropie, însă, nu știe să spună exact când va fi.

[citeste si]

Warren Buffet ”Oamenii vor trăi mai bine”

Bill Gates, ca și Warren Buffet, au participat la o întrunire de tip ”Întreabă tot ce vrei”, organizată de o firmă de  produse nutriționale. Întrebat dacă va mai exista o nouă mare criză în viitorul apropiat, Gates a răspuns ”Da. Cu siguranță. Asta este o certitudine. Doar că nu știu cu precizie când”. Și el, și Buffet au spus că lumea este mai bine pregătită și că va trece mai ușor de efectele crizei, dacă politicienii iau măsurile care trebuie. Buffet, supranumit ”Oracolul din Omaha”, este de părere că ”O nouă criză este, cu siguranță, în fața noastră, dar copii noștri vor trăi mai bine decât părinții lor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel