Bilanţul atacului armat din Texas a crescut la şapte morţi

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Bilanţul atacului armat care a avut loc sâmbătă în vestul statului american Texas a crescut duminică la şapte morţi, a relatat Fox News, potrivit Reuters.

Poliţia a anunţat anterior că cinci persoane, printre care şi atacatorul, au fost ucise în atac, care a început cu o oprire în trafic şi s-a încheiat după ce suspectul a fost încolţit de poliţişti în parcarea unui complex cinematografic la Odessa, în Texas.

Poliţia urmează să susţină o nouă conferinţă de presă în cursul zilei de duminică.

Autorităţile nu au dezvăluit numele victimelor sau al atacatorului, dar au precizat sâmbătă că este vorba de un bărbat alb, de circa 30 de ani, care era cunoscut de poliţie.

În atac au fost rănite şi 21 de persoane.

Atacul, care s-a produs între oraşele Midland şi Odessa, a început sâmbătă după-masă când poliţiştii au tras pe margine o maşină, moment în care şoferul a deschis focul cu o puşcă asupra patrulei, rănind un poliţist.

După ce a fugit de la locul faptei, suspectul a deturnat o maşină a poştei şi a deschis focul asupra poliţiştilor, şoferilor şi persoanelor aflate la cumpărături înainte de a fi ucis în afara complexului de cinematografic Cinergy din Odessa, a precizat poliţia.

Într-o conferinţă de presă de sâmbătă, şeful poliţiei din Odessa, Michael Gerke, a spus că suspectul era cunoscut de forţele de ordine, dar a nu a oferit informaţii despre posibilele motive ale atacului.

Vezi și: Atac armat în SUA: 5 persoane ucise şi 21 rănite în Texas 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel