Bica - Udrea, FOTOGRAFII PARIS. Sebastian Ghiță: Am știut de acel site

Ion Cristoiu l-a întrebat pe Sebastian Ghiță, în interviu, dacă el este cel care a creat site-ul pe care au fost publicate pozele cu Alina Bica și Elena Udrea la Paris. 

”E fals. Dar am știut de acel site. Nu am făcut eu site-ul, l-a făcut cel care a făcut pozele. Întâmplător eu eram foarte prezent pe internet și am văzut site-ul. Vă dați seama, au fost puse acolo ca să fie preluate de presă” a spus Sebastian Ghiță în interviul pentru Ion Cristoiu. 

Întrebat dacă site-ul a fost făcut ”de băieți”, Ghiță a răspuns: ”Se prea poate, se întâmplă în lumea civilizată”. 

Cine a făcut site-ul

”Cineva care a avut un interes să influențeze rezultatul din alegerile prezidențiale, adică s-o pună pe Elena Udrea în urma Monicăi Macovei.” a mai precizat Sebastian Ghiță. 

”Zece oameni din București știau că vor apărea pozele din Franța” a mai afirmat Sebastian Ghiță. 

El a mai spus că  ”E greu să te ferești de SRI, să nu știe SRI ceva. Doar Bica cu Udrea erau naive, Udrea credea că dacă o pune pe Bica la DIICOT și-a luat procuratura pe persoană fizică și fac d-astea, arestări, vând dosare, iau dosare, pun dosare, acolo, prin București. (...) Evident, că niște limite există în orice funcție ajungi, în orice poziție. Totuși, vine SRI-ul ăsta și își mai face și treaba. Nu te lasă să te joci cu viața omului, doar că ești prietena consilierei președintelui.”, potrivit interviului publicat pe evz.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel