Bica, eliberare. Urmează Udrea? SRS: Doar în măsura...

Elena Udrea şi Alina Bica
Elena Udrea şi Alina Bica

Condamnarea Alinei Bica a fost suspendată în urmă cu puțin timp. Cel mai probabil aceasta urmează să fie eliberată din arestul în care se află în Costa Rica.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comendat decizia ÎCCJ, dar s-a referit și la cazul Eleni Udrea, aflată și ea în arest în Costa Rica.

„Nu mă surprinde deloc decizia instanței (n.r. - în cazul Alinei Bica). Era normal să se întâmple așa. Este o consecință a încălcării procedurilor. Au fost încălcate grav procedurile. Nu mai contează în acest moment dacă e vinovată sau nu. Dacă au fost încălcate procedurile trebuie rejudecată. Probabil că va fi pusă în libertate și în Costa Rica pentru că ea acolo a fost arestată în urma condamnării care acum este suspendată”, a precizat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Întrebat dacă ne putem aștepta și la o eliberare a Elenei Udrea, acesta a spus:

„Doar în măsura în care are loc un proces la capătul căruia se dovedește că Elena Udrea este nevinovată, sau dacă are loc o suspendare a executării și o rejudecare”.

În urmă cu puțin timp Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei în cazul fostei şefe a DIICOT Alina Bica, în dosarul în care a fost judecată pentru favorizarea făptuitorului şi condamnată la patru ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel