EXCLUSIV  BIAS 2018. Singurul lucru deranjant, surprins într-o poză - video / foto

BIAS 2018
BIAS 2018

BIAS 2018 a fost un show fabulos. Fiind în an Centenar, spectacolul de pe Cer a avut ceva aparte, dar nu toată lumea s-a putut bucura de el așa cum mă așteptam.

Singurii care s-au bucurat cu adevărat au fost copiii. Ei au fost dornici să pună mâna pe avioanele și elicopterele de la sol, să le privească pe cele de pe Cer cu ochii curioși și uneori cu mânuțele la urechi.

(w670)

La final, când iacării acrobați pirotehniști ne-au arătat de ce sunt în stare, singurii care exclamau și se arătau fermecați de moment erau copiii care aplaudau încontinuu. Publicul de pitici pur și simplu a explodat când a văzut efectele pirhotehnice pe care le numeau ”adevărate bombe”.

(w670)

Adulții, pentru a se bucura de moment, au avut nevoie de telefoane. Practic, fără ele nu vedeau... La un moment dat, se putea observa doar o mare de ecrane de la mobile orientate spre cer. Oamenii nu mai vor să se bucure de momente, dar le place să le împărtășească cu alții, vor să vadă lumea că au fost acolo, că au fost contemporani cu un moment, cu un eveniment, dar uită să se bucure cu adevărat.

Uită că momentele se văd fabulos cu ochii larg deschiși, dar cu telefonul în buzunar. Și da, BIAS 2018 a fost un show spectaculos care trebuia trăit, privit direct pe Cer, nu doar prin ecranul unui telefon mobil. Cred că ar trebui să luăm aminte de la copii, am învăța de la ei să ne bucurăm mai mult de lucrurile simple și să trăim pentru noi, nu pentru unii și alții de pe Facebook. Și cei care au trăit BIAS 2018 doar cu telefonul în mână știu că realitatea de acolo este departe de ”realitatea” de pe contul de socializare, editată frumos și trecută prin filtre.

(w670)

La final, după focul de artificii care, de asemenea, a fost de-o frumusețe care nu poate fi redată decât de aparatele foto sofisticate, a urmat concertul celor de la Zdob și Zdub. Din păcate, oamenii fiind obosiți după un show extraordinar, cu 150 de aeronave și 12 ore de zbor continuu, au plecat în număr mare spre case la ora 22:00. Puțini au mai fost în stare să stea și la concert.

(w670)

Supersonice, elicoptere, planoare, avioane cu reacție, acrobație la cel mai înalt nivel, steag românesc și multă emoție. Cam despre asta a fost BIAS 2018.

Cea de-a zecea ediţie a celui mai impresionat spectacol aviatic din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) - este dedicată Centenarului României şi reuneşte anul acesta 150 de aeronave civile şi militare, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti din 13 ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel