EXCLUSIV  Bianca Ionescu, informații de culise: Aici este un soi de luptă pe care noi o avem

Spectacol
Spectacol

Bianca Ionescu, director la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre activitatea instituţiei pe care o conduce, dar şi despre proiectele personale, planurile şi perspectivele pe care le are domeniul ce îl gestionează.

"Pentru spectacolul Dacica care este un spectacol electronic, combinat cu clasic din punct de vedere și al acompaniamentului și al repertoriului, sunt practic prelucrări din melodii celebre de-a lungul timpului, cum ar fi: Ciuleandra, Mocirița și Cine iubește și lasă, făcute electronic de Mihai Toma și o compilație într-un spectacol total de atmosferă.

Pe undeva, dacă nu este cântat un pic mai tare decât media generală pe care o avem atunci când intrăm într-o sală de spectacol de operetă, nu este la fel de bine perceput. Și, încercând să facem sonorul un pic mai decent, au fost oameni, care agreând acest gen, în mod special de operetă, pentru că Opereta își propune să diversifice puțin genul, și mai aduce pe scenă și acest gen care este puțin mai divers... Sunt și vocile cântăreților de clasic, dar cu astfel de acompaniament, cu astfel de gen de piese care ating puțin genul de operetă... Atunci, tu inviți la operetă, dar muzica este un pic mai tare... E, atunci când dai sonorul un pic mai încet, sunt spectatori care spun că ar merge puțin mai tare. Aici este un soi de luptă pe care noi o avem cu inginerul de sunet, ușor înnebunit de faptul că unii cer să fie muzica mai încet, dintre cei obișnuiți cu un alt volum, și cei care își doresc să asculte acest gen de muzică un pic mai tare", a declarat solista Bianca Ionescu, director la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" .        

Vezi și: Bianca Ionescu, directorul Teatrului de Operetă: Vrem să avem un sediu al nostru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel