Bianca Ionescu, directorul Teatrului de Operetă: Vrem să avem un sediu al nostru

Eduard Pascu / 16 Martie 2019 / 14:51

Solista Bianca Ionescu, director al Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre activitatea instituţiei pe care o conduce, dar şi despre problemele acesteia.

"Clădirea în care funcționăm face parte dintr-un București ușor destructurat, în zona aceea. Teatrul nostru tinde să își construiască propriul lui pol cultural, așa cum se regăsește și în proiectul meu de management. În acesta m-am referit la ce aș face într-o colaborare cu Primăria Generală și cea a Sectorului 3. Trebuie să aducem puțină viață în zona respectivă.

Să existe o stație de autobuz în care să se fluidizeze puțin circulația, în care să existe o parcare specială pentru Teatrul de Operetă, din punct de vedere al publicului care vine să parcheze. Există o parcare a Ministerului și o parcare la stradă, la intersecția Bulevardului Unirii cu Goga. Ideea este că nu există fluență de public, de oameni care să vadă că scrie mare Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian", a spus managerul Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian.    

Vezi și: Bianca Ionescu, director general al Teatrului Naţional de Operetă, interviul zilei