Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit. Botezatu: "Te iubesc, Bianca"

Bianca Drăgușanu - Alex Bodi
Bianca Drăgușanu - Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au spus "DA" în faţa ofiţerului Stării Civile, pe 1 august. Cei doi miri au avut alături doar câțiva prieteni și nașii de cununie. Cătălin Botezatu a reacționat imediat după ce s-a scris în presă de marele eveniment.

La scurt timp după ce vestea că Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, reacțiile nu au încetat să apară. Așa cum era de așteptat, fostul iubit al Biancăi, Cătălin Botezatu, a avut un cuvânt de spus despre pasul proaspăților însurăței, cei drept cam ciudat. 

„Mă bucur să aud acest lucru dat fiind faptul că au avut o relație destul de tumultuoasă. Acum e clar faptul că între cei doi există dragoste reală și mai mult există și un act oficial, dar pe care eu îl consider inutil. Lui Alex îi urez să aibă multă răbdare și să chibzuiască cum știe mai bine banii.

Bianca este o fată minunată și merită să fie iubită. Să aibă grijă de ea și să o iubească. Le urez casă de piatră și numai bine. Te iubesc, Bianca!", a declarat Cătălin Boteazatu pentru cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel