Bianca Drăgușanu, mesaj fulminant, în direct: Timpul e scurt, lumea judecă după aparențe

Au început compromițător, s-au certat, s-au împăcat și se pare că nu mai sunt deloc împreună! Este vorba despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate! 

  

S-a vorbit chiar și de o nuntă “pe repede inainte”, pentru că celor doi îndrăgostiți li s-au aprins călcâiele, dar, din păcate, totul s-a terminat atât de repede pe cât a început!

(oar_w460)

Se zvonește în cercul de prieteni ai Biancăi Drăgușanu că decizia divei, cu privire la iubitul său, este finală și că prezentatoarea de la Kanal D a luat o hotărâre în acest sens. Cel puțin deocamdată nu se mai pune problema unei împăcări cu Tate! Potrivit wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu nici nu vrea să audă de o vacanță de vară în care s-ar putea relaxa în brațele lui Tristan Tate. Vedeta a fost categorică și a spus că vrea să își dedice exclusiv timpul liber fetiței sale pe care o are cu Victor Slav, micuța Sofia Natalia, dar și mamei ei, care o ajută cu creșterea copilului. “Ele sunt cele mai importante persoane din viața mea, nimeni altcineva”, a declarat Bianca, pentru wowbiz.ro!

(oar_w460)

"Eu una nu vreau să demonstrez la nimeni nimic, trăiesc așa cum simt și vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel. Faceți ce simțiți, timpul e scurt. Nu îți pierde timpul. Nu ține cont de gura lumii, lumea o să vorbească oricum, indiferent ce ai face. Lumea judecă după aparențe, că așa suntem noi, asta facem", a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, “Te vreau lângă mine!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel