Bianca Andreescu şi Angelique Kerber, în finala de la Indian Wells

Bianca Andreescu, Indian Wells
Bianca Andreescu, Indian Wells

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, 18 ani, o va întâlni pe germanca Angelique Kerber în finala turneului de tenis WTA de la Indian Wells (California/SUA), dotat cu premii în valoare de 9.035.428 dolari. 

Andreescu, revelaţia acestui început de sezon, a mai făcut vineri o victimă de marcă în semifinală, după victoria reuşită în faţa ucrainencei Elina Svitolina, numărul 6 mondial, cu 6-3, 2-6, 6-4. E incredibil să fiu în finală, nu de mult priveam toate aceste jucătoare la televizor, iar acum le înfrunt şi le înving. Este un vis devenit realitate, a declarat Andreescu, născută în Canada din părinţi români. Nu am nimic de pierdut în finală, vor aborda acest meci cum le-am abordat pe toate în acest sezon, spunându-mi că îl pot câştiga, a mai spus Bianca Andreescu. 

Andreescu, numărul 60 mondial, poate câştiga primul său titlu din carieră, la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist feminin. Ea a început anul 2019 pe locul 152 în clasamentul mondial, iar în semifinale la Indian Wells a obţinut a 27-a victorie din acest sezon, mai mult decât oricare altă jucătoare. În cealaltă semifinală, Angelique Kerber, numărul 8 mondial, a trecut de o altă revelaţie a acestui debut de sezon, elveţianca Belinda Bencic, cu 6-4, 6-2, după 67 de minute. Kerber, fost lider WTA, va încerca să câştige al 13-lea său titlu din carieră. 

Vezi şi: Rating România. Standard & Poor's a publicat cifrele

iUmor. Dan Badea a izbucnit în plâns. Ce s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel