Bianca Andreescu, secret dezvăluit: Fac asta în fiecare dimineață

Bianca Andreescu, Indian Wells. foto:bnpparibasopen.com
Bianca Andreescu, Indian Wells. foto:bnpparibasopen.com

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu și-a dezvăluit unul dintre secrete, în timpul unei conferințe de presă.

"Tehnicile de respirație mă ajută mult. Funcționează de fiecare dată în momentele grele. Nu vreau să intru în detalii, este un secret de-ale mele. Fac o tehnică de vizualizare în fiecare dimineața timp de 15 minute. Înainte, petreceam ore întregi făcând asta, dar am realizat că are rezultate la fel de eficiente și într-un sfert de oră. Am deprins acest obicei dintr-un curs online. Mama mea mi l-a prezentat când aveam 13 ani, iar de atunci practic asta", a declarat Bianca Andreescu într-o conferință de presă, potrivit gsp.ro.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, 18 ani, o va întâlni pe germanca Angelique Kerber în finala turneului de tenis WTA de la Indian Wells (California/SUA), dotat cu premii în valoare de 9.035.428 dolari. Andreescu, revelaţia acestui început de sezon, a mai făcut vineri o victimă de marcă în semifinală, după victoria reuşită în faţa ucrainencei Elina Svitolina, numărul 6 mondial, cu 6-3, 2-6, 6-4.

Vezi și: Dieta cu miere și lămâie. Slăbești 9 kilograme, în 2 săptămâni

"Nu am nimic de pierdut"

E incredibil să fiu în finală, nu de mult priveam toate aceste jucătoare la televizor, iar acum le înfrunt şi le înving. Este un vis devenit realitate, a declarat Andreescu, născută în Canada din părinţi români.

Andreescu, numărul 60 mondial, poate câştiga primul său titlu din carieră, la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist feminin. Ea a început anul 2019 pe locul 152 în clasamentul mondial, iar în semifinale la Indian Wells a obţinut a 27-a victorie din acest sezon, mai mult decât oricare altă jucătoare. În cealaltă semifinală, Angelique Kerber, numărul 8 mondial, a trecut de o altă revelaţie a acestui debut de sezon, elveţianca Belinda Bencic, cu 6-4, 6-2, după 67 de minute. Kerber, fost lider WTA, va încerca să câştige al 13-lea său titlu din carieră.

Vezi și: Carmen Brumă, dietă în post. Cum să nu te îngrași: Reguli, alimente recomandate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel