Beuran, în arest la domiciliu. Chirieac: Îmi e teamă ca DNA să nu aibă dreptate

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac tratează cu prudență situația medicului Mircea Beuran. Deși este un reputat medic român, care a salvat sute, poate mii de vieți, conform informațiilor pe surse ajunse în redacții, acuzațiile DNA s-ar putea dovedi a fi adevărate în instanță, susținute de probe. 

”În privința domnului Beuran, în cazul acesta, având tot respectul pentru domnia sa din punct de vedere profesional, informațiile pe care noi le-am primit, deocamdată pe surse, mă fac să fiu foarte circumspect în legătură cu activitatea DNA... ”a afirmat analistul politic, la România TV. 

Bogdan Chirieac a continuat explicația și de ce privește cu prudență activitatea DNA, dar în sensul pozitiv: ”În sensul în care îmi e teamă ca DNA să nu aibă dreptate în acest moment. Din cauza asta, eu mă abțin să fac comentarii că DNA a exagerat în cazul profesorului Beuran. Când e vorba de astfel de oameni, te gândești. Nu e vorba de vinovăție sau nevinovăție, că asta stabilește instanța, dar te gândești că poate dacă lași în libertate să mai opereze poate că nu faci rău. Dar, în cazul de față, s-ar putea ca DNA să nu fi greșit. Am înțeles că doamna aceea doctor... înțeleg că pe înregistrarea aceea se aduce aminte de niște lucruri”. 

Un medic i-a făcut plângerea profesorului Beuran, iar plângerea penală a fost susținută de înregistrări audio ale conversațiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel