Besoiu: Sergiu Nicolaescu rămâne un nemuritor

ion-besoiu
ion-besoiu

Actorul Ion Besoiu a declarat, joi, că regizorul Sergiu Nicolaescu rămâne un nemuritor pentru că a dus faima cinematografiei în toată lumea, precizând că acesta mai avea multe lucruri de spus în cinema.

"Rămâne un nemuritor pentru că a dus faima cinematografiei române în toată lumea. Mai avea să spună multe lucruri în cinematografie", a spus Besoiu.

El a precizat că este foarte trist, pentru că Sergiu Nicolaescu îi era şi bun prieten. "Sunt foarte trist pentru că a murit un artist, un prieten şi un om cu o putere de muncă extraordinară", a mai spus Besoiu.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Cineastul Sergiu Nicolaescu, decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a strâns, la capătul unei cariere de peste 40 de ani, o colecţie impresionantă de peste 60 de filme în care a îmbrăcat, pe rând sau, uneori, chiar în acelaşi timp, haina de regizor, scenarist şi actor, cu o abilitate neobişnuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel