Bernie Sanders, candidat la prezidențiale. Trump, prima reacție

Donald Trump i-a urat marţi succes lui Bernie Sanders care s-a lansat încă o dată în cursa prezidenţială şi ar putea fi adversarul său în 2020, apreciind în acelaşi timp că senatorul şi-a ratat şansa, notează AFP.

"Îi doresc succes lui Bernie, va fi interesant de văzut cum îi va merge", a declarat preşedintele american întrebat, în Biroul Oval, despre noua candidatură din tabăra democrată.

"Personal, cred că şi-a ratat şansa, dar îmi place Bernie", a adăugat el, subliniind că au puncte în comun în problema schimburilor comerciale.

Senatorul independent de Vermont, care se prezintă ca un "democrat socialist", a pierdut primarele democrate din 2016 în faţa lui Hillary Clinton.

"Nu a fost tratat cu respect de Clinton", a mai afirmat Donald Trump. "Cred că este foarte trist ce i s-a întâmplat lui Bernie Sanders în urmă cu patru ani", a ţinut el să menţioneze.

"Sunt mulţi candidaţi, dar va fi un singur învingător", a concluzionat el înainte de a adăuga, amuzat: "Sper că ştiţi cineva fi persoana asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel