Bendeac, așa cum NU l-ați mai văzut. Maticiuc: A întrecut orice limită-FOTO

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Pentru mulți, Mihai Bendeac este un actor cu mai mult sau mai puțin umor, însă puțini îi cunosc adevărata față.

Astăzi a fost înger pentru niște copii care au o boală mult prea grea. Codin Maticiuc a povestit, în nuanțe extrem de emoționante, o întâlnire pe care Mihai Bendeac nu o va uita prea ușor.

"N-am ținut niciodată post. Nici eu nici Bendeac. Doi păcătoși. Amândoi suntem botezați ortodox, eu credincios nepracticant, el inventator săptămânal de diferite religii. L-am rugat sa meargă cu mine la Fundeni la copiii bolnavi de boala aia al cărui nume nici să-l mai scriu nu vreau. Astăzi am fost împreuna acolo.

Programasem de ceva vreme cu el știind ca are programul încărcat. Dumnezeu a făcut ca tatăl unui copil internat să-mi scrie aseară ca visul copilului lui este să-l întâlnească pe Bendeac. ASEARĂ, va jur. I-am răspuns pe loc ca îl aduc astăzi, de omul cine știe ce putere crede ca am asupra lui Mihai.

 (w670)

Astăzi doi păcătoși și îngerii de la Ofera in dar: UN Zambet au alergat între etajele 6 și 7 ale secției de hematologie împărățind cadouri, fructe, oncoxin dar și zâmbete, energie buna și speranța.

Bendeac este unul din puținii oameni care merita sa fie starul care este și mai mult. Am mai observat asta la el. Astăzi a întrecut orice limita. Jumătate de ora stătea in fiecare salon, se juca cu cei mai mici și se chinuia sa adauge in lista de prieteni din online pe cei mari. Trebuia să-l scot cu forța ca sa apucam sa ajungem la toți. Nu se dădea dus și când terminam un culoar, la întoarcere băga capul la fiecare sa-și ia la revedere.

Visul de a-l întâlni pe Bendeac

Alex, pustiul care visa sa-l întâlnească pe Bendeac era in culmea fericirii. L-am reîntâlnit si pe Victor, pustiul care m-a ajutat de Craciun sa facem bradul. Din păcate era încă acolo. Nicola avea 13 ani, timida, extrem de slaba și făra par ca majoritatea de acolo cărora Bendeac le arata ca și el e la fel. A vorbit puțin cu Mihai și când am plecat din salonul ei a regretat ca n-a făcut o poza. A făcut ce nu mai făcuse de multă vreme, după spusele doamnei doctor. S-a ridicat și sprijinindu-se de bunica ei a luat-o după noi pe hol. M-am dus la ea și i-am oferit brațul și impreuna am venit la Mihai.

[citeste si]

(w670)

De la doi păcătoși, acum in Săptămâna Mare transmitem sănătate lui Victor, Costi, Alex 1 și 2, Maria, Nicola, Silviu, Smaranda, Denis, Robert și celorlalți zeci de copii bolnăviori al căror nume nu l-am reținut, de la Fundeni și de pretutindeni care n-aveau cum sa păcătuiască vreodată pana acum", a povestit Codin Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel