EXCLUSIV  Ben-Oni Ardelean, detalii despre administrația Trump. Lucruri neștiute în România

Senatorul Ben-Oni Ardelean a purtat discuții la nivel înalt în Statele Unite ale Americii și a vorbit la interviurile DCNews Live despre aspecte încă neștiute în România despre actuala administrație Trump. 

Ben-Oni Ardelean spune că în administrația Trump lucrurile se așează foarte lent, pentru că președintele SUA vine dintr-o zonă a afacerilor. 

"Eu cred că este o reașezare foarte lentă. Pe de cealaltă parte, cred că este destul de normală, având în vedere că președintele Trump vine din afară, dintr-o zonă nepartinică. În momentul în care a preluat puterea, este cea mai lentă implementare a unor politici prin oamenii pe care îi pui într-o anumită administrație. Așa cum știți, acolo când se schimbă administrația, se schimbă cam tot ce înseamnă nivelul de execuție. Ceea ce s-a reușit în timpul acesta, vorbim deja de 10 luni de la preluarea mandatului, este să schimbe nivelul de miniștri, adică secretarii de stat pe diverse componente, subsecretarii de stat, pe alocuri câțiva directori prin departament, însă există peste 4000 de poziții nepreluate, " a spus Ardelean. 

În cadrul întâlnirii din SUA, senatorul a avut o întâlnire şi cu oficialii responsabili de regiunea "Europa Centrală și de Est". 

"În aceste condiții este complicat oarecum să ai niște discuții foarte așezate pe diverse componente, unde ei deocamdată nu au oameni, iar cei prezenți acum acolo sunt de un nivel destul de inferior pe zona de execuție. Pe zona de România și Europa de Est, sunt oameni noi care sunt foarte deschiși la dialog și vor să cunoască. Unii dintre ei au deja expertiză pe România. Am întâlnit un ofițer care vorbește perfect românește, a stat o perioadă în țara noastră," a mai spus senatorul liberal. 

Vezi răspunsul complet:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel