Ben Affleck, internat de urgență. Ce se întâmplă cu actorul

Actorul Ben Affleck s-a internat dintr-un nou într-un centru de dezintoxicare, relatează Variety citând o sursă neprecizată.

Potrivit TMZ, internarea la dezintoxicare a fost determinată de o intervenţie a fostei soţii a lui Affleck, Jennifer Garner, care a venit miercuri la locuinţa lui din Pacific Palisades, California. O sursă a TMZ a declarat că Affleck a fost receptiv la idee şi conştient că are nevoie de tratament.

Aceasta nu va fi prima internare a lui Affleck la dezintoxicare. El a fost tratat pentru consum excesiv de alcool în 2001 şi a parcurs un alt program de profil în decembrie anul trecut. Centrul de dezintoxicare s-ar afla în Malibu. Ben Affleck a dezvăluit în martie 2018 că a încheiat în secret un stagiu la dezintoxicare pentru dependenţă de alcool.

"Am încheiat tratamentul pentru dependenţă de alcool; ceva cu care m-am confruntat în trecut şi voi continua să mă confrunt", a scris el pe Facebook.

Actorul are trei copii cu Jennifer Garner, două fiice şi un fiu. Ei s-au căsătorit în 2005 şi au înaintat actele de divorţ în 2017, la doi ani după ce s-au separat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel