Belgia, Formula 1. Polițist, ucis în vecinătatea circuitului Spa

Formula 1
Formula 1

Un poliţist a fost ucis în oraşul belgian Spa, lângă locul unde se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni cursa pentru Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, informează duminică mass-media belgiene.

Poliţistul a fost împuşcat în timpul unui control rutier în jurul orei locale 02:00 (00:00 GMT), precizează agenţia de presă Belga. Acesta era însoţit de un alt poliţist. Trei persoane se aflau în maşina din care s-a tras. Poliţia caută în prezent persoanele suspecte. Poliţiştii au răspuns unui apel de urgenţă din centrul oraşului Spa în legătură cu o dispută, potrivit agenţiei de presă VRT. Mai târziu, Belga a confirmat acest lucru, citându-l pe ministrul de interne belgian. 'O dramă a avut loc în Spa. Sincere condoleanţe pentru rudele poliţistului. Toţi colegii săi din poliţia locală pot conta pe susţinerea mea', a notat pe contul său de Twitter ministrul Jan Jambon.

Incidente teroriste, frecvente

Poliţistul de 38 de ani este primul care a fost ucis în timp ce se afla la datorie din luna mai, când un bărbat radicalizat a împuşcat mortal doi poliţişti în oraşul Liege, a notat Belga. Cursa belgiană de Formula 1 se desfăşoară în Francorchamps, la zece kilometri sud-est de Spa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel