'Becoming''. Michelle Obama, carte de memorii

2011: Barack Obama whispers to Michelle Obama
2011: Barack Obama whispers to Michelle Obama

Cartea de memorii a fostei prime doamne a Statelor Unite Michelle Obama va fi lansată în data de 13 noiembrie, potrivit anunţului făcut duminică de editura Penguin Random House, informează DPA.

Intitulată Becoming, cartea de memorii va fi editată de Crown Publishing Group, o filială a Penguin Random House, în Statele Unite şi Canada. Volumul va fi lansat simultan în 24 de limbi, în mai multe ţări din lume.

Reprezentanţii fostei prime doamne au spus că timpul petrecut de Michelle Obama la Casa Albă a fost marcat de acţiuni de sprijin pentru femei şi fete şi de promovarea unui stil de viaţă sănătos în Statele Unite, iniţiative care au transformat-o în una dintre cele mai emblematice şi convingătoare femei din timpurile noastre.

[citeste si]

Becoming documentează tinereţea lui Michelle Obama în partea de sud a oraşului Chicago, eforturile de a echilibra viaţa profesională cu cea de familie, perioada petrecută la Casa Albă alături de soţul său, care a condus Statele Unite în câteva dintre cele mai dificile perioade, au spus reprezentanţii fostei doamne.

Vorbesc despre rădăcinile mele şi despre cum o fată din cartierul South Side şi-a găsit calea. Sper ca parcursul meu să-i inspire pe cititori să găsească curajul pentru a deveni ceea ce-şi doresc, a scris Obama într-un tweet.

Soţii Obama au semnat contracte cu editura Penguin Random House la începutul anului trecut. Deşi detaliile financiare nu au fost făcute publice la momentul respectiv, Financial Times a relatat că licitaţia ar fi ajuns la suma de 60 de milioane de dolari, un record în materie de autobiografii prezidenţiale.

Cele mai multe prime doamne din istoria recentă au publicat cărţi de memorii precum Hillary Clinton, Living History sau Laura Bush, Spoken from the Heart. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel