Becali, schimbări majore la FCSB: Echipa e distrusă

Gigi Becali
Gigi Becali

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali a declarat, luni, după înfrângerea suferită de FCSB, cu scorul de 2-0, în fața lui FC Botoșani, din etapa a treia a Ligii 1, că echipa sa este distrusă din cauza preparatorului fizic.

”Eu cred că echipa e distrusă, e un uzaj care se întamplă de mai multă vreme datorită preparatorului fizic. Eu cu Ilie (n.red. ilie Dumitrescu) am vorbit, 'bă Gigi bă, vezi că nu ai preparator'. Eu la rândul meu, care nu sunt specialist, am zis ce legătură are preparatorul, uite că acum s-a demonstrat că s-a distrus echipa, dar eu o să pun totul la punct, durează 2-3 săptămâni, o lună, de mâine nutriționist, preparator fizic și mai multe măsuri care se vor lua la echipă”, a declarat Gigi Becali, pentru DigiSport.

"Așa fotbal nu se poate juca"

Patronul lui FCSB este dezamăgit de jucătorii săi, singurii apreciați de acesta fiind Vînă și Oaida: ”Fiecare să își vadă de meseria lui. De atacat, nu am ce să îi atac, că nu ai ce, nu ai pe cine, aș putea să îi laud doar pe Vînă și Oaida. Când intri pe teren la modul la care au intrat ei, ia-o tu, dă-o înapoi, așa fotbal nu se poate juca”.

Becali a continuat, spunând că nu va mai investi în echipa finanțată de el: ”Nu mai bag bani, e rușinos să tot vorbesc eu, alții care sunt pe locul 1 nu vorbesc. Nu ai cum să joci așa”.

FCSB a pierdut luni, meciul din etapa a treia a Ligii 1, în fața lui FC Botoșani, cu scorul de 2-0, după golurile marcate de Răzvan Andronic și Hervin Ongenda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel