Becali își face partid: Am în față o listă cu 46 de persoane

Becali
Becali

George Becali a declarat, la B1 TV, că își va face un partid al elitelor din care să facă parte o listă întreagă de personalități din toate domeniile. 

"Eu am în fața mea o listă cu 46 de persoane și îi pot citi pe cei mai cunoscuți. Aceștia sunt oamenii cu care eu vreau să facem un nou partid: Ioan Aurel Pop - președinte de partid (n.r istoric, profesor universitar), Morariu - fost ministru al Sporturilor, Bogdan Ciucă, avocatul Sergiu Andon, primarul Chirică de la Iași, Marius Obreja - fost senator, Valentin Ionescu - analist economic care vine la voi, Ioan Ghișe, Mircea Dogaru de la Armată, Iancu - fost Avocat al Poporului, Dan Dungaciu - sociolog, Alexandru Căutiș - poate, nu știu, Iulian Fota - fost ministru al Apărării, Andreea Paul, o știți, Mihai Neamțu, Lucian Duță, fost președinte al CASMB, Cristian Diaconescu, Matei Dobrovie - deputat USR, nu este ateu e creștin ortodox, Ingrid Mocanu - avocata, o cunoașteți, Daniel Funeriu, am vorbit cu el, Pavel Popescu - deputat PNL, Liviu Avram - jurnalist, Mihai Tatulici, îl știți?", a enumerat Becali.

Țara nu mai are politicieni 

Întrebat dacă a și contactat pe cei pe care i-a enumerat, patronul FCSB a spus că a vorbit doar cu unii, dar că așteaptă pe toți oamenii morali și deștepți să i se alăture. "Cu unii am vorbit deja. Partidul se va numi după ce mă voi consulta cu acești oameni. Ei să dea denumirea pentru că eu nu candidez. Eu doar vreau să ajut ca să aibă țara niște politicieni, pentru că eu cred că nu mai are. Este obligația mea de român, de creștin, de tată a trei copii. Sunt și foarte mulți băieți tineri deștepți pe care nu îi cunoașteți. Ideologia va fi de dreapta, pentru că stânga e sinistră și reprezintă stângăcia. În dreapta e ceea ce îi place lui Dumnezeu. Pot să fac apoi și o convenție cu celelalte partide mai mici. Poate să vină PMP-ul sau partidul lui Ponta. Eu cred că, după trei patru luni de zile, partidul ăsta va devansa PNL. Eu fac apel la niște oameni pe care îi admir să vină și să facem acest partid. Dacă ei nu vor, nu fac că nu pot face singur", a spus Becali. 

VEZI ȘI:

Gigi Becali, scandal cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Donald Tusk, mesaj pentru România pe Twitter


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel