Becali i-a DECIS soarta lui Manea, transferul anului la FCSB

Internaționalul Cristi Manea a venit la FCSB sub formă de împrumut, transferul fiind o adevărată lovitură dată atunci de FCSB.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, spune că sunt șanse foarte mici ca fundașul Cristi Manea să mai rămână la vicecampioana României, având în vedere forma arătată și clauza de transfer definitiv pe care jucătorul o are.

Becali spune că va discuta cu Manea, după sărbători, în cazul în care fundașul își va dori să plece.

"Este clar că este foarte greu să îi mai plătesc lui Cristi Manea clauza de transfer definitiv. Voi ați da două milioane de euro pentru un jucător care nu poate să prindă la noi primul 11? Ce vreți să îi fac eu? Să îl bag în echipă peste voința lui Bogdan Vintilă? Dacă Valentin Crețu este peste Cristi Manea ce pot eu să fac? A, dacă Manea juca meci de meci și era cel mai bun, atunci poate că mă gândeam să plătesc pe el două milioane de euro, dar așa nu am cum. Vrea să plece? Foarte bine! Îl aștept să discutăm după sărbători pentru că și mie îmi pare rău de el că nu joacă, dar nu am ce să îi fac. Salariul lui este cel pe care îl știți toți, dar chiar și așa eu merg pe mâna antrenorului meu. Vintilă a făcut o echipă foarte bună, iar el mi-a explicat de ce nu joacă Manea titular. Eu nu am semnat cu Manea contract de titular, am semnat contract și atât", a spus Becali, pentru ProSport, citat de Mediafax.

Cristian Manea a sosit la FCSB în această vară, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. În precedentele două sezoane, fundaşul a câştigat titlul de campion cu CFR Cluj. În actuala stagiune, el a evoluat în doar patru partide pentru FCSB, titularul postului fiind Valentin Crețu.

Manea este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale de seniori a României, având 10 partide pentru prima reprezentativă. De asemenea, jucătorul crescut la Academia Hagi a evoluat în toate meciurile României U21 de la Campionatul European din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel