Dragnea, ELIBERAT. Becali cere ANCHETĂ!

Gigi Becali cere anchetă după eliberarea lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 1 noiembrie, o zi, ca urmare a unei decizii a conducerii Penitenciarului Rahova. Apoi, la cererea ministrului Justiției de la acea vreme, Ana Birchall, s-a dispus efectuarea unei anchete.

Miercuri seară, de Crăciun, Gigi Becali a cerut, la rândul său, anchetă pentru că, potrivit spuselor sale, fostul lider PSD ar fi trebuit să primească mai multe zile în libertate.

”Faci anchetă că de ce i-a dat o zi acasă... Băi... fă anchetă că de ce nu a primit zece zile de stat acasă... și i-ați dat doar o zi de stat acasă. Șefului Camerei Deputaților trebuia să i se dea un regim semi-deschis de detenție! Stă la pușcărie pentru o nimica toată”, a zis Gigi Becali la România TV.

”Și mie mi-a dat eliberare o zi într-un an... trebuia să primesc 30 zile eliberare... Asta e țară de creștini?! Când îi dai unui om doar o zi liber acasă... în loc să-i dai 30... nu ești creștin! Ești criminal! Totul pornește de la răutate. Legea obligă să dai mai multe zile în libertate, dar nu vor ăia de la pușcărie. Ei au rămas cu mentalitatea de pușcărie grea, lucruri care nu există în Europa”, a mai spus Becali.

VEZI ȘI: Cel mai citit articol din presa internațională despre Revoluția din 1989: Știam că-l voi ucide pe Ceaușescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel