Becali anunță două posibile transferuri FCSB

Becali
Becali

Transferul lui atacantului Adam Nemec la FCSB a picat, însă Gigi Becali este foarte aproape de a semna cu alți doi jucători.

Este vorba despre două repatrieri, mai exact despre Raul Rusescu și Cristi Tănase. 

„Îi aştept pe Rusescu și Tănase să dea un răspuns în două-trei zile. Dacă vin, bine, dacă nu, nu știu. Trebuie să avem soluții. În rest, nu ne interesează altceva. Cu Nemec am înțeles că are o altă ofertă din străinătate. Nu eram chiar atât de disperat după Nemec" a declarat Becali la Pro X.

Un alt fotbalist despre care Becali și-a manifestat interesul este Alex Ioniță de la Astra, însă în cele din urmă, patronul FCSB a renunțat la ideea transferului: „Ce treabă mai am cu Alex Ioniță? Am zis că-l vreau, dar acum unde să mai joace? Să zicem că l-aș lua, dar unde să intre, în locul lui Coman, lui Budescu sau lui Tănase? El e fotbalist bun, dar nu mai are loc!" a precizat Becali la Pro X.

Dodel Tănase jucat 221 de partide pentru echipa lui Becali, a înscris 30 de goluri și a reușit 48 de assist-uri, iar Rusescu a bifat în total 123 de meciuri, a înscris de 54 de ori și a oferit 21 de pase decisive.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel