Bayern Munchen "nu va accepta" ca Neuer să-şi piardă statutul de titular în naţionla Germaniei

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a avertizat că gruparea pe care o conduce nu-i va mai pune pe internaţionalii săi la dispoziţia selecţionatei Germaniei, în cazul în care portarul Manuel Neuer îşi va pierde statutul de titular în echipa naţională de fotbal, scrie presa germană, citată de AFP

"Nu vom accepta niciodată o schimbare (a portarului). Înainte ca acest lucru să se întâmple, nu vom mai pune niciun internaţional la dispoziţia selecţionatei", a afirmat Hoeness, conform publicaţiei Sport Bild.

Conducătorul clubului bavarez, în vârstă de 67 ani, i-a atacant dur în ultimele zile pe selecţionerul Joachim Loew şi pe conducătorii Federaţiei germane de fotbal, considerând că emblematicul portar al lui Bayern nu a fost suficient de bine apărat după ce rivalul său, Marc-Andre ter Stegen, goalkeeper-ul echipei FC Barcelona, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că este doar rezervă în cadrul Nationalmannschaft.

Potrivit regulamentului FIFA, refuzul de a elibera jucătorii pentru echipa naţională antrenează sancţiuni împotriva unui club, care pot merge de la amendă până la interdicţia de participare la competiţii.

Alături de Manuel Neuer, cel puţin alţi patru jucători de la Bayern au un rol important în naţionala Germaniei: fundaşul Niklas Suele, mijlocaşii Joshua Kimmich şi Leon Goretzka şi atacantul Serge Gnabry.

Afirmaţiile lui ter Stegen, care au inflamat lumea fotbalului german, nu au avut însă nimic agresiv faţă de Neuer. Jucătorul Barcelonei a afirmat doar că nu se simte confortabil cu statutul de rezervă şi "nu înţelege" de ce nu i se oferă o şansă.

Chiar şi Manuel Neuer a decis să închidă rapid această afacere. "Pentru mine, subiectul este închis, i-am spus deja (lui ter Stegen)", a afirmat portarul lui Bayern sâmbătă, după meciul de campionat cu FC Koln (4-0).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel