Bayern Munchen, sponsor de 10 milioane: Qatar Airways

Bayern Munchen îşi schimbă sponsorul: Qatar Airways în locul Lufthansei.

Bayern Munchen a anunţat marţi semnarea unui contract cu compania aeriană Qatar Airways, care înlocuieşte în organigrama sponsorilor clubului compania germană Lufthansa. Compania qatariană va deveni începând cu 1 iulie unul dintre cei nouă parteneri de platină ai campioanei Germaniei, al doilea nivel de parteneriat imediat după sponsorii principali (Adidas, Telekom, Audi şi Allianz).

Sigla companiei Qatar Airways va apărea pe mâneca tricoului, în locul ocupat acum de Lufthansa. Aceste contract, încheiat pe cinci sezoane, este în fapt o extindere a parteneriatului semnat în august 2017 cu aeroportul internaţional Hamad din Doha, gestionat de Qatar Airways, care era deja sponsor de platină.

Qatar Airways îşi extinde reţeaua spre noi destinaţii pe pieţele asiatice şi americane, a explicat în cotidianul german FAZ şeful marketingului de la Bayern, Andreas Jung. Aceasta merge în sensul internaţionalizării noastre, vom putea dezvolta strategii comune, adăugat el.

Potrivit FAZ, acest nou contract îi va aduce lui Bayern peste 10 milioane euro pe an. Pe de altă parte, Bayern Munchen petrece, de mai mulţi ani, o săptămână pe an în Qatar, în ianuarie, la reluarea antrenamentului după vacanţa de iarnă. Anul acesta, echipa feminină a clubului a profitat şi ea de un stagiu hibernal. AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel