Bătrână, lovită cu mașina de un șofer beat. Tânărul a fugit de la locul accidentului

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii tulceni i-au întocmit dosar penal tânărului de 21 de ani care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat o persoană şi a plecat de la locul evenimentului, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Tulcea, conducea un autoturism în satul Mahmudia, atunci când a accidentat o femeie în vârstă de 91 de ani din localitate care se deplasa pe carosabil.

"După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei. El a fost ulterior identificat de poliţişti şi deţinea permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunţat IPJ, potrivit Agerpres.

În urma accidentului, bătrâna a fost rănită. Potrivit sursei, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel