Bătrână, declarată moartă, dar în viață. Cum a fost posibil: "Este de necrezut"

Fiicele unei bătrâne au fost anunțate că mama lor a murit, doar că surpriza a fost uriașă când au ajuns la spital. Cum au găsit-o pe femeie.

Întâmplarea a avut loc la Spitalul de Urgență din Vâlcea.  Femeia s-a simțit rău, a fost dusă la Spitalul Drăgășani de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea, la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI), sub supraveghere medicală.

Fiicele femeii spun că duminică au vizitat-o și că se simțea mai bine, dar că, duminică seara, o salariată a spitalului le-a anunțat prin telefon mama lor a decedat, informează presa locală: „Ne-au anunțat că mama a murit și că a doua zi o putem lua de la morgă"

"Îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița"

"Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele", spune Felicia, una dintre fiicele femeii.

Vezi și: Carmen Harra, previziuni despre România: Va fi un dezastru!

"Este de necrezut"

"Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației", a declarat medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea.

Una dintre fiicele femeii susține că doctoral Ponoran este dezinformat. "Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stress-ul nostru".

Vezi și: Ce sărbătorim astăzi, 16 ianuarie. Credeai că nu există așa ceva?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel