Bătaie și spray paralizant la un liceu din București - VIDEO

ambulanta
ambulanta

Mai mulţi elevi de la Colegiul Tehnic de Material Rulant din cartierul Giuleşti din Capitală s-au luat la bătaie.

Deocamdată nu se ştie în ce condiţii unul dintre elevi, o adolescentă, a folosit un spray lacrimogen. Din această cauză mai mulţi copii au nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD a ajuns deja la liceu şi oferă asistenţă medicală elevilor care au avut de suferit de pe urma atacului cu spray, scrie rtv.net.

Nu se ştie deocamdată nici dacă a fost vorba despre o altercaţie între elevi sau pur şi simplu despre o glumă. La liceu au fost trimise şi câteva echipaje de poliţie. Unitatea şcolară nu pare a fi una dintre cele cu probleme, deşi aceasta dispune şi de un cămin pentru elevi, astfel încât aceştia sunt împreună mai mult timp, nu numai pe parcursul orelor de şcoală, iar în astfel de instituţii pot apărea probleme.

Atât liceul, cât şi căminul au fost evacuate şi nu se ştie încă dacă pe parcursul zilei de astăzi, joi, cursurile se vor relua.

Totul ar fi pornit de la o ceartă, eleva din clasa a IX-a s-a supărat cu colegii ei şi a început cearta, iar fata a scos spray-ul şi a început să pulverizeze înspre colegii ei. Alţii au povestit că nu ar fi fost vorba despre o ceartă şi că eleva a ar fi scos pur şi simplu spray-ul şi ar fi început să pulverizeze înspre colegii ei.

Elevii primesc încă îngrijiri la spital, iar după aceea vor putea da declaraţii în ancheta poliţiei.

Eleva care şi-a atacat colegii nu poate fi exmatriculată pentru fapta sa, întrcât ea este într-o clasă ce face parte din perioada de învăţământ obligatoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel