Bătaie pe stadion. Oficial, tăiat la cap cu sabia- VIDEO

CM 2018
CM 2018

Duminică, la meciul dintre Steagu Roșu și Unirea Slobozia Moară, din Liga a V-a, desfășurat în județul Dâmbovița, un spectator a intrat cu sabia în teren. 

Cu zece minute înainte de finalul meciului, suporterii și jucătorii au început să se bată. Fotbaliștii și-au împărțit pumni și picioare. Un suporter a ales să scoată o sabie. În vârstă de 27 de ani, acesta a lovit doi bărbați cu sabia, care au ajuns la spital. Una dintre victime este Cornel Iacob, oficial al clubului Unirea Slobozia Moară. În urma loviturilor primite acesta s-a ales cu tăieturi în zona capului, arcada spartă şi coaste fisurate, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Agresorul are dosar penal. 

În urma haosului creat, antrenorul Vasile Niţă e decis să retragă Steagu Roşu din campionat.

”Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat offside şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total”, spune antrenorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel