Bătaie între poliţişti, la o petrecere

Un poliţist a fost bătut de un coleg la o petrecere a instituţiei, în Şimleu Silvaniei.

Un poliţist de la Şimleu Silvaniei a fost agresat de un coleg, la o petrecere ce a avut loc marţi, după bilanţul anual al instituţiei, fiind internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

'A fost aseară o agresiune între doi poliţişti de la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei. S-a întocmit dosar penal penal pentru lovire sau alte violenţe, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, a confirmat, la rândul său, că instituţia pe care o conduce a administrat dosarul penal, ce a fost repartizat unui procuror, în vederea efectuării urmării penale.

'Cercetările în acest dosar se efectuează chiar în aceste momente. Vom reveni cu detalii (...)', a precizat Crin Bologa, pentru Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul a fost agresat marţi după-amiază, la un local din Şimleu Silvaniei, de un coleg, la o petrecere organizată după bilanţul anual al instituţiei. Cel agresat a suferit mai multe lovituri, în special în zona feţei, fiind transportat mai întâi la spitalul din Şimleu Silvaniei, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel