Bat clopote de nuntă. Andreea Bălan l-a cerut pe Temişan

Andreea Bălan şi George Burcea se pregătesc de nuntă şi botezul Clarei. Cântăreaţa i-a cerut lui Aurelian Temişan să-i fie naş. 

Andreea Bălan și George Burcea au decis ca Aurelian Temişan şi soţia sa, Monica Davidescu, să le fie părinţi spirituali. Actriţa a povestit cum i-au cerut cei doi de naşi.

„Eu și Aurelian vom fi nașii Andreei, ai lui George și ai fetiței. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru că Aurelian o știe pe Andreea Bălan încă de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut împreună la „Te cunosc de undeva!" i-au apropiat și mai tare și la bine, și la necaz.

Propunerea a venit chiar la una dintre înregistrările emisiunii, când, la sfârșitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, să o ia pe Andreea acasă și atunci amândoi l-au luat pe Aurelian deoparte și i-au propus așa, emoționant, să le fim nași. Eu nu puteam fi acolo, pentru că aveam spectacol în ziua respectivă, dar când am ajuns acasă, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca să îți fac propunerea!" „, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel