Băsescu, audiere comisia SRI. Mesaj pentru membrii Comisiei: "Salvați-l pe Daddy"

basescu
basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, declară că va merge la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI numai după ce va fi audiat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea. 

"Şi, dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Kovesi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din Comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă? Aşa că, dragi parlamentari din Comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania?", a scris Băsescu miercuri pe Facebook. 

"Mângâiatul ghipsului" 

El menţionează că, "în mod repetat, Liviu Dragnea a cerut să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu 'statul paralel', despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de Crăciun la vila T14, despre mângâiatul ghipsului lui Kovesi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai". 

"Deşi Dragnea se perpeleşte şi nu poate dormi de grija celor ce au de mărturisit/ denunţat, majoritatea PSD - ALDE din Comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat. Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania ?  Salvaţi-l pe Daddy !", a mai scris Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel