Băsescu: Văd mari ziarişti care spun Guvernului ce are de făcut, dar care au falimentat gazetele şi scriu pe bloguri ca amatorii

Basescu ataca ziaristii
Basescu ataca ziaristii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat într-o emisiune televizată că i se pare periculoasă atitudinea ziariştilor din România, care dau sfaturi şi verdicte, dar care au falimentat gazete, iar acum scriu pe bloguri.

"Presa trebuie să se obişnuiască cu un lucru: că autorităţile nu fac ceea ce vrea, ci ceea ce trebuie. Ar fi vrut probabil ca poliţiştii din Deta să fie arestaţi. Cel mai riscant lucru mi se pare orgoliul, aroganţa presei de a face anchete şi de a le ştii pe toate. Presa judecă în România, dă verdicte. Văd mari ziarişti care spun toată ziua Guvernului ce are de făcut şi cât de prost e el. În schimb, au falimentat gazetele, au rămas să scrie pe blog, ca amatorii sau ca mine. Or acest Guvern a trecut ţara cu 22 de milioane. Eu cred că acest Guvern ar fi reuşit să le salveze gazetele. ", a spus Băsescu la B1Tv.

El i-a atacat şi pe economiştii care vorbesc la televizor şi a spus că aceştia nu au realizat nimic cât au avut posibilitatea. "Văd economişti, şi pe Coşea, Dăianu, Ilie Şerbănescu, acesta e mai echilibrat. Văd căt de critici sunt la adresa Guvernului. Nu au fost buni de nimic ca miniştri. Ce-a făcut Coşea, ce-a făcut Dăianu. Nu e elegant.", a mai declarat şeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel